skip to Main Content

Heb je een vraag?
Laat het me weten, ik denk en maak graag met je mee.

Contact
Femke van der Wijk
femke@studiovander.nl
06 52624420

Studio adres
IJsselmeerlaan 2 (Bloomstudios)
1382 JT Weesp

linkedin instagram

Op Drawing the Times lees je een kort beeldverhaal dat ik maakte over de wormen in onze wormenbak. Wegkijken was geen optie.

Waarom zo’n onderwerp? Omdat ik gefascineerd ben door de beestjes waar ik geen snars vanaf wist; maar misschien nog wel meer vanwege de instinctieve huiver die arm in arm loopt met die fascinatie.

Ja hoor, ik geloof zeker dat kennis – ‘kijk dan hoe nuttig dat kleine beestje is!’ – helpt om angst wat in te perken. Maar als je de krachten instinct, fantasie én griezelgenot daartegenover stelt, blijft het HUUU en wandelende kippenvel tussen je schouderbladen hardnekkig terugkomen. Ook niets mis mee. Intussen hebben ze tóch mijn blik veranderd.

Drawing the Times is een platform voor graphic journalism (getekende journalistiek), met internationale verhalen in stripvorm, als getekend verslag of infographic.

Back To Top