skip to Main Content

Heb je een vraag?
Laat het me weten, ik denk en maak graag met je mee.

Contact
Femke van der Wijk
femke@studiovander.nl
06 52624420

Studio adres
IJsselmeerlaan 2 (Bloomstudios)
1382 JT Weesp

linkedin instagram

In een stille, groene bostuin dacht ik: ‘Hier gaat het gebeuren! De creativiteit zal zich als vanzelf aandienen, een rijkdom aan woorden en beelden zal nu echt ontspruiten.’ En dat, zonder dat de locatie werd verkocht als ‘schrijvershuisje’. De verhuurder zei overigens wel dat hij er soms kwam om te werken. Hij was tekstschrijver. Dus ik denk dat mijn verwachting zijn schuld is.

Er zaten veel teken in de tuin, dat had hij ook gezegd. Elk kriebeltje kon dus een beet zijn. De tafel stond naast een waanzinnig grote frambozenstruik. De eerste twee frambozen waren lekker, de derde had een schimmelplekje dat ik weg plukte. Waarmee ik een klein feestje van maden in zachte roze kamertjes verstoorde. De tuin bood veel om te exploreren. Ik kwam erachter dat wespen ook in een ventilatiegaatje een nest kunnen maken. En dat ze daarbij schrapende geluiden maken, dat je ook binnen hoort.

Om half negen ging de zon onder. Door de schaduw van de bomen om het huisje heen, moest het licht een uur eerder aan. Aan de ronde tafel in een diepe stoel, bij de laptop met de televisie aan, pakte ik papier en een liniaal. De enige manier nog om een en ander recht te zetten.

fullsizerender           img_8701

Back To Top