skip to Main Content

Wil je illustraties | advies | tekst | iets vragen?
Laat het me weten! Ik denk en maak graag met je mee.

Contact
femke@studiovander.nl
06 52624420

linkedin instagram

Studio adres
IJsselmeerlaan 2 (Bloomstudios)
1382 JT Weesp

Tekstschrijver nodig? Vragen je eigen teksten om redactie? Of juist om illustraties en creatief advies? Ik help je graag. Sparren over je al dan niet concrete plannen of ongevormde hersenspinsels doe ik ook met liefde. Om de kern van je verhaal in kaart te brengen, het te structureren en op te bouwen. Wat je ook op papier of web wil krijgen; samen geven we het de vorm die past.

Je hebt een idee. Je wilt iets duidelijk overbrengen, maar hebt veel informatie. Het is nog ongeordend, of lastig te verwoorden. Je wilt je verhaal nét iets anders vormgeven – helder, verassend of beeldend. Je wilt je klanten bereiken, je lezers raken. Dan ben ik je analytische en creatieve meedenker, redacteur, (her)schrijver en illustrator.

Samen bespreken we het doel en de context van je vraag of wens. Wat heb je nodig om daar te komen waar je wil? Denk aan een plan van aanpak, strategie, concept of (redactioneel) format. Een tekst- of manuscriptanalyse met concrete verbeterpunten. Of gewoon helder uitgewerkte teksten, visuals of illustraties.

Op basis van je input krijg je van mij een voorstel en prijsopgave.

Omdat ik vraag en luister, en daarná doe, krijg je een oplossing die past. Bij jouw stijl, idee en tone of voice. En natuurlijk bij je doelgroep. Je hebt de richting en de middelen om je website, content of publicatie (zoals een boek, folder, jaarverslag) aantrekkelijk en begrijpelijk te maken. In tekst en in beeld.

Neem contact op!

netwerk

Samenwerken wil zeggen dat ik een klus voor je kan doen, waarbij we samen optrekken. Maar óók dat ik mensen en organisaties uit mijn netwerk kan inschakelen om bredere vragen op te pakken. Als het gaat om een groter project, als er vertalingen nodig zijn, of creatieve sessies gefaciliteerd moeten worden bijvoorbeeld. Stel je vraag dus vooral, er is altijd kennis voorhanden – bij mij, of bij een van mijn samenwerkingsparters.