skip to Main Content

Je hebt iets te vertellen. Je wil iets overbrengen. Hoe pak je dat aan?

Je lezers of klanten slikken lang niet alles. Ze zijn kritisch, snel afgeleid en misschien is je informatie ingewikkeld. Wil je ze bereiken? Breng dan je verhaal in vorm. Maak het een beetje lekker: eenvoudig, concreet, behapbaar.

Ik help je erbij.

Tekening van mes en vork waaruit kleur ontsnapt

advies en concept

redactie en schrijven

vorm en illustratie

Aan de slag?

Samen bespreken we het doel en de context van je vraag of wens. Wat je nodig hebt om daar te komen waar je wil. Denk aan een plan van aanpak, strategie, concept of (redactioneel) format. Een tekst- of manuscriptanalyse met concrete verbeterpunten. Of gewoon helder uitgewerkte teksten, visuals of illustraties.

Ik luister en vraag door, ga daarná aan de slag. Voor jou of samen met jou. Help je je communicatie of publicatie (zoals een boek, verslag of andere uiting) aantrekkelijk en begrijpelijk maken. Zo krijg je een oplossing die past: bij jouw idee, stijl en tone of voice, en natuurlijk je doelgroep.

En is er méér nodig of gaat het om een groot project? Dan kan ik mensen en organisaties uit mijn netwerk inschakelen. Stel je vraag dus vooral, er is altijd kennis voorhanden.

Blogs over tekst & taal

Voice-over in een animatie

'Soms krijg ik van die lange verhalen', zei Suus, die als tekenaar…

foto van een getekend stoepplantje op straattegel

Verandert botanisch stoepkrijten je blik op planten?

Ik ben geïntrigeerd door het fenomeen 'botanisch stoepkrijten'. Het idee: onkruid determineren…

Onder metaforen

Een metafoor is handig taalmateriaal. Je kunt er van alles mee brouwen,…

Back To Top